Jump to navigation

Vän

Detta är en mycket vacker historia och dessutom är den inte lång! Det är
historien om 2 vänner som promenerar i öknen:

Vid ett tillfälle börjar dom gräla och den ene ger en örfil till den andre. Den senare, som har ont men inget säger, skriver i sanden: "I dag fick jag en örfil av min bäste vän " De fortsätter att promenera och kommer till en oas, där dom bestämmer sig för att bada. Men den som fått en örfil tidigare, drunknar nästan och hans vän räddar honom. När han kommit till sans igen skriver han på en sten "Idag räddade min bästa vän mitt liv". Den som givit örfilen och sedan
räddade sin vän frågar: ‑När jag skadade dig skrev du i sanden, och nu när jag räddat dig skriver du på en sten. Varför? Den andre vännen svarar: "När någon skadar oss ska vi skriva det i sanden där förlåtelsens vindar kan sudda ut det. Men när någon gör något bra för oss, bör vi gravera in det på en sten där ingen vind någonsin kan sudda ut det ". Lär dig att skriva dina skador i sanden och dina glädjeämnen på stenen.

Det är vänskapsveckan. Skicka denna historia till de människor du aldrig kommer att glömma och skicka tillbaka den till den du fått den av. Om du inte skickar den till någon betyder det att du är för stressad och att du glömt dina vänner.